Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
XYZprinting Da Vinci 3D-penn - 3D-skriver

XYZprinting Da Vinci 3D-penn - 3D-skriver

Opplev ubegrenset kreativitet med XYZprintings 3D-penn. Den er brukervennlig, bruker miljøvennlig PLA-filament og krever ingen datamaskin. Lag unike kunstverk og prototyper med letthet. La fantasien din flyte fritt og 3D-skriver med hånden din.

Extra

Varenummer: 3d_xyz_pen

Lager: 12 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

678,-

848,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

 

XYZprintings 3D-penn er din nøkkel til å realisere dine mest kreative 3D-utskriftsprosjekter. Denne innovative 3D-pennen lar deg bringe fantasien din til live ved hjelp av PLA-filament, som varmes opp og smelter før det nøyaktig ekstruderes gjennom munnstykkeåpningen. Det flytende materialet herder umiddelbart når det kommer i kontakt med luften, noe som gir deg kontroll over hvert eneste trekk og muligheten til å skape utrolig detaljerte 3D-objekter.

XYZprintings 3D-penn er laget for brukervennlighet og krever ingen datamaskin eller CAD-ekspertise. Dette gjør den til den perfekte løsningen både for nybegynnere og erfarne 3D-utskriftsentusiaster.

Spesifikasjonene inkluderer en maksimal dysetemperatur på 190°C, en dysestørrelse på 0,8 mm og filament med en diameter på 1,75 mm. Den støtter PLA-filament, som er kjent for sin miljøvennlighet og allsidighet.

Gjør din 3D-utskriftsopplevelse enklere og mer kreativ med XYZprintings 3D-penn, og la fantasien din løpe løpsk mens du skaper kunstverk, prototyper og andre fantastiske prosjekter. 

Se vårt brede utvalg av filamenter:

Se vårt store utvalg av PLA Filament ved å klikke her

Se vårt store utvalg av PETG Filament ved å klikke her

Se vårt store utvalg av ABS Filament ved å klikke her

Se vårt store utvalg av TPU Filament ved å klikke her

Se vårt store utvalg av Speciel Filament ved å klikke her
 
 

 

Relaterede Produkter