Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Oracal 8300 Fargekart

Oracal 8300 Fargekart

Bestill Oracal 8300 Fargekart - din guide til ekte foliefarger. Se og velg nøyaktig de fargene du trenger.

Varenummer: FK8300-01

Lager: 23 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

47 NOK

38 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Oracal 8300 Fargekart

Å velge riktig foliefarge kan være utfordrende, spesielt når fargene skal ses og bedømmes på en dataskjerm. Med Oracal 8300 Fargekart får du en fysisk representasjon av alle 32 tilgjengelige farger i serien, noe som sikrer at du og dine kunder kan ta det beste valget for deres skilt, dekorasjoner, og designprosjekter.

Dette fargekartet er et essensielt verktøy for alle som profesjonelt jobber med folieskilting eller ønsker å sikre presisjon i fargevalget for private prosjekter. Ved å bestille Oracal 8300 Fargekart, unngår du overraskelser og sikrer at den endelige produktkvaliteten møter dine forventninger og krav.

Med et bredt spekter av farger tilgjengelig, gir Oracal 8300-serien deg friheten til å uttrykke kreativitet og merkevareidentitet med presisjon. Uansett om du trenger folie til skilt, kjøretøydekorasjoner, vindusgrafikk, eller andre kreative formål, sikrer dette fargekartet at du velger riktig farge hver gang.

Produktspecifikationer

Spesifikasjon Detaljer
Serie Oracal 8300
Antall Farger 32

Bestill ditt Oracal 8300 Fargekart i dag og ta det første skrittet mot nøyaktig og overbevisende fargevalg for dine prosjekter. Gjør som mange profesjonelle designere og skiltmakere - velg kvalitet og presisjon med Oracal. 
 

 

Relaterede Produkter