CNC freser og graveringslaser

Vi gir deg muligheten til å finne nøyaktig den graveringslaseren eller CNC-fresen som best oppfyller dine behov. Enten for hobby eller storstilt produksjon, kan vi tilby det du trenger. Vi tilbyr graveringsutstyr til billige priser, men går ikke på akkord med stabilitet, høy ergonomi og høy holdbarhet. Alt vårt graveringsutstyr blir prøvd og testet av erfarne teknikere før levering.

Graveringslasere er kjent for å gjøre en fin finish på utstyr som f.eks. må brukes til firmalogoer og tyveribeskyttelse av IT-utstyr uten å kutte direkte i selve utstyret.

En CNC-freser lar deg frese f.eks. firmalogo, tyveribeskyttelse blant mange andre ting i IT-utstyret ditt. I tillegg er det bare selve freskniven som begrenser hva freseren kan brukes til. Alt fra treskjæring til plast, metall og aluminium er mulig.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Graveringslaser:

Med en graveringslaser kan du gravere tekster eller mønstrene dine på enheter. Det gir deg et bredt utvalg av alternativer. Allsidigheten og påliteligheten til lasermaskiner er uovertruffen når det gjelder gravering. Brukervennlighet, høy presisjon og høy hastighet lar alle fra hobbybruker til proffe realisere ideene og produktene sine. Gravering kan tilpasses for tre, plast, stein, metall og mer.

CNC Fres:

Hovedtrekket i Redsail CNC-kutteren er at den er liten og enkel i struktur med en spesiell spindeldesign. Det kan brukes til forskjellige materialer som PVC, akryl, tre, PCB og til og med mykt metall som aluminium og kobber.
Videre er alle maskiner utstyrt med DSP-håndtak og USB-tilkobling, noe som vil gi stor bekvemmelighet ved å lese USB-minne direkte inn i maskinen. I tillegg kan maskinen oppnå god oppløsning og mindre støy enn kuleskruemodeller.

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.