Jaguar V 132 LX

Jaguar V 132 LX

Jaguar V 132 LX er velegnet til større produksjon samt profesjonelt bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid sikre deg et flott skjære resultat. Skjæresoftwaren Signpal følger med.
Jaguar V er kompatibel med Windows 7 og oppover & Mac OS X 10.6 og oppover.

Varenummer: J5-132-LX

47.208,00.-

47.208,00.- ekskl. moms.

Antal på lager: 2 stk.

Leveringstid: hverdage


Jaguar V 132 LX har en skjærehastighet på 1.530 mm/sek. Dette gjør denne kutteren til verdens raskeste. Jaguar V 132 LX kutteren kjører på et høyhastighets digitalt styrt servosystem, dette er med til å gi en nøyaktig, problemfri og ikke minst rask drift. Ut over dette Jaguar V 132 LX kutteren deg mulighet for å justerer din skjærestyrke fra 0-600 gram, med en max skjære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighet gjør at Jaguar V 132 LX kan imødtekomme de krav som en lang rekke materialer stiller, helt fra fin og tynn avdekningsfilm til tykk og hard reflekterende film.


Jaguar V 132 LX kutteren har automatisk tilretning av dens skjæreblad, Denne funksjon gjør at vognen automatisk oppdager, når skjærebladet er på mediet. Med dette retter den skjærebladet inn på den posisjon, det skal ha til skjæringen. På denne måte sikre Jaguar V 132 kutteren deg at du unngår ødelagte runde og forhøyede hjørner Jaguar V 132 LX har et brukervennlig kontrollpanel med et 20-sifret og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper, på denne måte sikrer kutteren en lett betjening og en enkel navigasjon. Ut over dette kan den innstilles til 9 forskjellige språk: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og tyrkisk.Forbedret AAS II Contour Cutting System (kun Jaguar V LX modeller)


GCC Jaguar V LX-modellene har et standard automatisk justeringssystem (AAS II) for å sikre presis konturskjæring ved å registrere registreringsmerker på digitalt produserte bilder.Ved kjøp av Jaguar V 132 LX kutteren følger det et skjæreverktøy med, som er spesielt designet til å redusere viny avfall og gir deg en helt nøyaktig utskjæring, så ditt emne blir urørt. Ut over dette følger det også et mediehåndteringssystem med som er fullt ut justerbart. Dette kan håndtere medier på standarkjerner og løser problemer du måtte oppleve med medietilførsel og justering, dermed garanteres det en optimal tilførsel av dine emner.


Stativ er ekstrautstyr