Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Ink Jet Super Soft Transfer Papir, pakke med 100 ark A4 (215 mm x 279 mm)

Ink Jet Super Soft Transfer Papir, pakke med 100 ark A4 (215 mm x 279 mm)

Dette papiret er spesielt designet for å etterlate et veldig lett trykk på stoffet

Varenummer: IJTP_1003

Lager: 3 stk.

Leveringstid:

1.372,-

1.715,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

SuperSoft inkjet overførselspapir

Dette papiret er spesialdesignet slik at det bare gir et veldig lett trykk på stoffet. Den kan også brukes med elastisk stoff som bomulls lycra.


Dette er favoritten blant overføringspapirene våre. Papiret er utrolig mykt og etterlater praktisk talt ingen avtrykk på stoffet. I tillegg er dette, i motsetning til tradisjonelt overføringspapir, strekkbart. På grunn av dette kan den brukes med flere forskjellige typer stoffer.

Etter vår mening fungerer det best på strikkede stoffer som f.eks. jersey, og er derfor formidabel å bruke på t-skjorter. Det er også veldig nyttig på bomulls lycra og ribbet stoff. Det er imidlertid ikke alle fordelene. Du kan til og med sveipe stoffet over motivet etter at det er påført.

Bruk papiret med et strykejern. Hvis du vil ha raskere og bedre resultater, eller det er større produksjon, anbefaler vi en av våre varmepresser (det vil endre produktiviteten din). Som med alle typer overføringspapir, er det best å vaske stoffet før du påfører et motiv, selv om stoffet er elastisk. Kundeerfaring viser at forvask ikke alltid er nødvendig.Arkstørrelse: 21,59 cm x 27,94 cm (8½ "x 11")

Vær oppmerksom på at overføringspapir har en begrenset holdbarhet, som er 6 måneder, avhengig av hvordan det lagres. Den må oppbevares forseglet i plastemballasje. Høy eller tørr fuktighet kan redusere papirets holdbarhet.


Merk at dette papiret har følgende størrelser 21,5 cm x 27,9 cm og kan brukes i de fleste A4-skrivere. Normal A4-størrelse er 210 × 297 mm
Kan ikke brukes i: HP Officejet pro L7680

Se brukerhåndboken her 
 

 

Relaterede Produkter