Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
GCC Pennholder for Jaguar/Expert/Puma 10 stk

GCC Pennholder for Jaguar/Expert/Puma 10 stk

En smart pennholder med 10 pennspisser for din GCC skjæremaskin, ideell for enkel opprettelse av store grafiske tegninger og mer.

Varenummer: 29005951G

Lager: 2 stk.

Leveringstid:

602,-

752,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Denne smarte pennholderen er det ultimate verktøyet for de som ønsker å utvide bruksområdet til sin GCC skjæremaskin. Med denne pennholderen inkludert 10 pennspisser kan du enkelt lage imponerende grafiske tegninger og design i stort format uten bryet med å bytte mellom ulike verktøy.

Denne pennholderen er designet for å passe perfekt til din GCC skjæremaskin og erstatter knivholderen. Dette betyr at du raskt og enkelt kan bytte mellom kutting og tegning uten å måtte fjerne eller justere noe. Det er en praktisk og tidsbesparende løsning som gir deg muligheten til å utforske nye kreative muligheter.

Med de 10 medfølgende pennspissene har du mange valgmuligheter når det gjelder linjetykkelse og stiler. Uansett om du jobber med detaljerte illustrasjoner eller store plakater, kan du finne riktig penn for jobben. Dette gir deg enestående fleksibilitet i prosjektene dine.

Denne pennholderen er ideell for grafiske designere, kunstnere, arkitekter og alle som ønsker å lage profesjonelle tegninger og design i stort format. Den gir deg muligheten til å uttrykke kreativiteten din uten begrensninger og skaper muligheter for å produsere imponerende visuelle prosjekter.

Så hvis du ønsker å ta din GCC skjæremaskin til neste nivå og åpne dørene for nye kreative muligheter, er denne smarte pennholderen med 10 pennspisser det perfekte tilbehøret. Gi prosjektene dine den oppmerksomheten de fortjener med denne praktiske og allsidige løsningen. 
 

 

Relaterede Produkter