Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Teflon puder

Det mest uunværlige værktøy til tekstiltrykk er teflonpute.

Teflon puten kan brukes på 2 måter. Enten legges den under tøyet, dersom den bakerste del av tøyet er meget jevnt. Ellers kan puten monteres inne i tøyet, som især bør gjøres, dersom overflaten er ujevn.

Varmepumpen utjevner  materialer og lager et kraftigere motpress på materialet i forhold til, hva som normale varmepressers silikon pute kan presses. 

Teflon pute er det optimale hjelpemiddel, når det skal tas hensyn til knapper, sømmer, lommer m.m Få et flott og jevnt trykk med en teflon pute.

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder, som igjen er grunnen til at våres materialer leveres i beskyttede pakning direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører kan produktets pakning, som kunder mottar avvike fra de billder, som vises.

Har du spørsmål til våres Kundeservice?

Du kan altid kontakte oss på mail. eller tlf.+47 21 98 88 88. Vi veileder gjerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensetter en pakkeløsning etter ditt behov. Vi gir gratis support både før, under og etter kjøpet, da det er i våres interesse, at du kommer godt i gang fra starten av med materialer fra skilt-produksjon.no