Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Overførings papir

Inkjet transfer stryke papir brukes til trykk på bomulls tekstil stoff. Vi fører 2 av markedets beste typer Inkjet transfer stryke papir til inkjet-blekk printere til erhvervs & privat bruk til lave priser. De kan påføres med strykejern eller varmepresser, og de overførte motiver har lengere levetid enn tilsvarende Inkjet transfer stryke papir på markedet. Våres Inkjet transfer stryke papir brukes av både kunstnere og av virksomhetene til å oppnå helt spesielle resultater i en fart, på en lett og billig måte. BEMERK at Inkjet overførings strykepapir kun kan brukes med inkjet blekk printere og ikke Laser printer.

2 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

2 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.