Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Oramask 810

Oramask 810 skabelonfolie til montering på presenninger, markiser og tekstiler (ved airbrush), der det males eller lakeres opp på. Oracal 810 skabelonfolie er lett å skjære i, lett å sette opp og montere. Oracal 810 kan også brukes til fleksible og ujevne overflater. Skabelonfolien kan gjenbrukes 1-3 ganger avhengig av om det er et stort eller lite emne. Oracal 810 er av PVC og blir derfor ikke påvirket av maling med oppløsningsmidler i.
Ut over dette er oramask 810 også en folie som brukes til avdekking på byggeplasser, f.eks. til vinduer & dører ved sprøytemaling. Avdekkingen foregår meget enkelt og når arbeidet er ferdig fjernes folien uten å etterlate limrester osv. Oramask 810 har en matt overflate som gjør risikoen for søl mindre ved bruk som avdekking.

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.