Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Magnetfolie

Magnetfolie har sort bakside og hvit forside som kan monteres med annen folie eller skilt. Magnetfolie kan monteres direkte på et metal skilt eller bilens overflate. Dog anbefales det å avmontere magnetskilt ukentlig, for å skåne bilens lakk. Magnetfolie kan fåes i 600my og 800my, magnetfolie i 800my har høyere klebeevne end 600my. Til bevegende emner, f.eks. bil/lastbil/motorsykkel anbefaler vi at du bruker Magnetfolie som er 800my. Til stillestående skilt, kjøleskap, reoler, ståltavler osv. anbefaler vi 600my. Tykkelse på magnetfolie i 600my(0,6mm) og 800my(0,9mm) og leveres i breddene 61cm og 100cm. Vi anbefaler alltid å utprinte veiledning for bruk av magnetfolie og gir den sammen med magnetfolien for å sikre korrekt og forsvarlig anvendelse.

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.