Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

CNC og laserbearbeiding

Vi gir deg muligheten til å finne akkurat gavelaseren eller CNC-freser som best passer dine behov. Enten for hobby eller storproduksjon, kan vi levere det du trenger. Vi tilbyr gaveutstyr til billige priser. Vi prioriterer høy stabilitet, høy ergonomi og høy holdbarhet til en billig pris fremfor alt. Alt graveringsutstyret vårt er vedlikeholdt og testet av erfarne teknikere før forsendelse.

Gavelasere er kjent for å gjøre en fin finish på utstyr som må brukes til firmalogoer og tyveribeskyttelse av IT-utstyr uten å kutte direkte inn i selve utstyret.

En CNC-freser gir deg mulighet til å mølle f.eks. bedriftslogo, tyveribeskyttelse blant mange andre ting i IT-utstyret. I tillegg er det bare selve fresen som begrenser det som fresen kan brukes til. Alt fra treskjæring til plast, metall og aluminium er mulig.

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Graveringslaser:
Med en graveringslaser kan du grave dine tekster eller mønstre på enheter. Det gir deg et bredt spekter av alternativer. Allsidigheten og påliteligheten til lasermaskiner er uovertruffen når det gjelder gravering. Enkel bruk, høy presisjon og høy hastighet gir alle, fra hobbybrukeren til gründeren, muligheten til å realisere sine ideer og produkter. Du kan tilpasse gravering for tre, plast, stein, metall og mer.

CNC-fresemaskinen:
Hovedfunksjonen til Redsail CNC-fresemaskinen er at den er liten og enkel i struktur med en spesiell spindeldesign. Den kan brukes til ulike materialer, som PVC, akryl, tre, PCB og til og med mykt metall som aluminium og kobber.
I tillegg er alle maskiner utstyrt med DSP-håndtak og USB-tilkobling, noe som vil gi stor bekvemmelighet ved å lese USB-minne direkte inn i maskinen. I tillegg kan maskinen oppnå ytelse med god oppløsning og mindre lyd enn på ballskrue-modeller.

Har du spørsmål til våres Kundeservice?

Du kan alltid kontakte oss på mail. eller tlf. +47 21 98 88 88 Vi veileder gjerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensetter en pakkeløsning etter ditt behov. Vi gir gratis support både før, under og etter kjøpet, da det er i våres innteresse, at du kommer godt i gang fra starten av med materialer fra skilt-produksjon.no.