Chemica Easyweeding

Chemica Easyweeding tekstil transfer stryke folie er en elastisk og klebende transfer folie. Den er lavet av polyurethane flex, og brukes til varme transfer på polyester, nylon og bomull samt lignende materialer. Baksiden avmonteres enten avkjølet eller varm etter varme transfer trykket, begge metoder gir samme resultat for easyweeding tekstil folie. Easyweeding tekstil transfer stryke folie er et sertifiseret Oeko-Tex produkt, som vil si at folien er testet for skadelige stoffer og funnet godkjent av internasjonale uavhengige Oeko-Tex institutter. Bemerk at det ved bruk av easyweeding er forskjellige transfer temperaturer på bomull, polyester, nylon, se våres veiledning i trykk på tekstil

Alternativ standard tekstil transfer folier:

Chemica Firstmark
Firstmark stryke folie er en elastisk transfer folie. Den er laget av polyurethane flex, og anvendes til varme transfer på bomull samt lignende fibre.

Chemica Hotmark
Hotmark stryk er en tynn strekbar folie som kan anvendes på bomull, samt bomullsblandinger. settes opp avkjølt.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.