Oralite 5500

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Den reflekterende effekten av Oralite 5500 folien er helt unik og sikrer at dine meldinger og design skiller seg ut under alle forhold - enten det er dag eller natt. Uansett om du bruker folien til vei- og trafikkskilt, kjøretøysdekorasjon eller sikkerhetsutstyr, kan du stole på Oralite 5500 folien for verdensklasse resultater.

Foliens kvalitet er tydelig i sin ekstreme holdbarhet og motstand mot værforhold og UV-stråler. Oralite 5500 folien er designet for å tåle elementene og beholde sin reflekterende effekt og fargeektehet i mange år fremover. Uansett om det er sol, regn eller snø, kan du være sikker på at skiltene og designene dine vil beholde sitt profesjonelle utseende og funksjonalitet.

Med Oralite 5500 folien får du også fordelen av enkel påføring og allsidig bruk. Den har et klebemiddel som sikrer en problemfri installasjon på forskjellige overflater, og dens fleksibilitet gjør det mulig å bruke den på buede overflater uten å miste den reflekterende effekten. Uansett om du har behov for en engangsoppgave eller et langvarig prosjekt, er Oralite 5500 folien den perfekte løsningen for deg.

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.