Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Vesker og Kasser

Skilt-produksjon tilbyr enkel og sikker oppevaring av ditt værktøy i vesker og kasser. Ved å oppbevare ditt værktøy, så er det enklere å komme til, du øker effektiviteten for deg selv og dine ansatte, da værktøyet alltid er i nærheten eller lett kan finnes. Våre skilt værktøysvesker og kasser leveres i en utrolig høy kvalitet, så du allltid er sikret en trygg handel, uavhengig av hvilke skilt værktøysvesker og kasser du kjøper hos oss.

Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder, som igjen er grunnen til at våres materialer leveres i beskyttede pakning direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører kan produktets pakning, som kunder mottar avvike fra de billder, som vises.

Har du spørsmål til våres Kundeservice?

Du kan altid kontakte oss på mail. eller tlf.+47 21 98 88 88. Vi veileder gjerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensetter en pakkeløsning etter ditt behov. Vi gir gratis support både før, under og etter kjøpet, da det er i våres interesse, at du kommer godt i gang fra starten av med materialer fra skilt-produksjon.no