Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Chemica Reflex

Hotmark reflex transfer stryke folie til utskjæring og transfer på tøy gir et flott design med en reflekterende effekt. Hotmark reflex transfer stryke folie er reflekterende polyurethane tekstil folie som brukes til bomull, polyester, acrylic og lignende fibre. Hotmark reflex transfer stryke folie er en kraftig 100my folie med metallic innhold som sliter mere enn normalt på skjæreplotterens kniv og derfor krever oftere utskiftning av skjæreplotterens kniv.
Det reflekterende lag er sikkerhets sertifisert etter EN 471 class 2, for sikkerhets enheter. Reflex transfer stryke folie varmepresses ved 150-180°C avhengig av stoff type, ved 15-20 sekunder. Den er vaskbar opp til 60°C. Reflex transfer stryke folie som overholder sikkerhets krav samt gir et flott design. Bemerk at det ved bruk av reflex transfer stryke folie er forskjellig transfer temperaturer på bomull, polyester, nylon, se våres veiledning i trykk på tekstil.

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.