Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Chemica Firstmark

Chemica Firstmark tekstil transfer stryke folie er en elastisk og klebende transfer folie. Den er laget av polyurethane flex, og brukes til varme transfer
på bomull samt lignende fibre. Det anbefales at baksiden avmonteres avkjølet etter varme transfer trykket. Firstmark tekstil transfer stryke folie er et sertifisert Oeko-Tex produkt, som vil si at folien er testet for skadelige stoffer og funnet godkjendt av internasjonal uavhengige Oeko-Tex institutter.

Alternativ standar tekstil transfer folier:

Chemica Hotmark
Hotmark stryk er en tynn strekbar folie som kan anvendes på Polyester, nylon og bomull samt lignende materialer. settes opp avkjølt.

Chemica Easyweeding
Easyweeding er en strekbar folie som kan anvendes på Polyester, nylon og bomull samt lignende materialer. Settes opp både varm & avkjølt.

26 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

26 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.