Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Chemica Easyweeding

Chemica Easyweeding tekstil transfer stryke folie er en elastisk og klebende transfer folie. Den er lavet av polyurethane flex, og brukes til varme transfer
på polyester, nylon og bomull samt lignende materialer. Baksiden avmonteres enten avkjølet eller varm etter varme transfer trykket, begge metoder gir samme resultat for easyweeding tekstil folie. Easyweeding tekstil transfer stryke folie er et sertifiseret Oeko-Tex produkt, som vil si at folien er testet for skadelige stoffer og funnet godkjent av internasjonale uavhengige Oeko-Tex institutter. Bemerk at det ved bruk av easyweeding er forskjellige transfer temperaturer på bomull, polyester, nylon, se våres veiledning i trykk på tekstil

Alternativ standard tekstil transfer folier:

Chemica Firstmark
Firstmark stryke folie er en elastisk transfer folie. Den er laget av polyurethane flex, og anvendes til varme transfer på bomull samt lignende fibre.

Chemica Hotmark
Hotmark stryk er en tynn tøyelig folie som kan anvendes på Polyester, nylon og bomull samt lignende materialer. Settes opp avkjølt.

6 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

6 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.