Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Tekstil folie

Skilt-produksjon.no fører et bredt spekter av tekstilfolier fra det anerkjente merke Chemica. Chemica tekstilfolie er certifisert Oeko- Tex produkt, som vil si, at foliene er testet for skadelige stoffer og funnet godkjent av internasjonale uavhengige Oeko- Tex institutter. Hos Skilt-produksjon.no finner du akkurat dentekstilfolie, som passer til ditt unike trykk.

Tekstil transfer folie brukes til trykk på tekstil-stof  med en stryke-transferfolie. Våre Chemica tekstil transfer folie, kalles også en stryke-transferfolie som "strykes på" med strykejern eller varmepresser.

Vi anbefaler å bruke varmepresser til montering av tekstil transfer folie for bedre å beherske tid og temperatur så du får et perfekt resultat hver gang du trykker tekstil folie. Vi leverer forskellige typer tekstil folier til trykk på tøy. Chemica tekstil transfer folie er til utskjæring med skjæreplotter, og inkjet transfer papir er til å printe på med alminnelig inkjet blekk printer for deretter å lage trykk på tekstil. 

Til begge typer transfers anbefaler vi å bruke teflon puter som trykk underlag da teflon puter gir et trykk neden fra, som sikrer at transfer folien alltid kommer dypt ned i stoffet.

Alle tekstilfolier er økotex godkjent. Vi gir support på alle tekstil folier så du alltid er sikret en trygg handel uansett hvilken tekstil folie du kjøper hos oss.

Har du spørsmål til tekstil folie så kontakt os