Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Oramask 831

Oramask 831 sandblåsnings folie brukes til avdekking av emner som skal sandblåses. Selv om det er en meget kraftig folie (PVC, 230my) så kan den allikevell skjæres med skjæreplotter samt evt. alminnelig hobbykniv eller saks. Oramask 831 folien kan hefte på følgende materialer som sandblåses så som glass, plast, tre, stål etc.
Oramask 831 sandblåsningsfolie har en kraftig matt overflate som gjør den motstandsdygtig overfor de fleste materialer. Ut over dette har folien en semi-permanent kleber, som gjør at den lett kan fjernes uten å etterlate limrester.
Bemerk: Overflaten skal være ren og støvfri. Alt fett skal fjernes. Ny-lakkerte emner skal minimum ha tørket i 3 uker og det bør lages en prøve med Oramask 831 innen bruk.

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktopplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan være en betydelig omkostning for oss og dere som kunder, dette er grunnen til at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder mottar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt, kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, dersom du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.