Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Oracal 970ra

Oracal 970RA(RapidAir) wrapping folie anvendes til fargeskift og bilinnpakning. RapidAir betyr at folien inneholder små luftehuller (kanaler) som gjør at du lett unngår luftbobler under folien ved monteringen. Oracal 970RA(RapidAir) er en meget fleksibel støpt folie med permanent kleber. Den er lett og hurtig å arbeide med, spesielt når det gjelder overflater med krumninger. Produsenten garanterer en holdbarhet opp til 10 år utvendig og evighet innendørs. Etter 10 år kan folien falme en anelse. Oracal 970RA(RapidAir) er en blank og kraftig (100my) strækbar folie.

36 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

36 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktopplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan være en betydelig omkostning for oss og dere som kunder, dette er grunnen til at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder mottar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt, kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, dersom du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.