Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Oracal 651

Oracal 651 er en prisgunstig all-round folie. Det er en god stabil skiltfolie, som kan brukes til det meste. Oracal 651 folie har en permanent kleber som herder ca. 2 uker etter montering. Den er velegnet til rette flater men kan også brukes ved jevn krumning. Den er lett å sette opp og slipper lett bakpapiret. Den er fleksibel og motstandsdyktig overfor oljeprodukter og saltvann. Stor fargevifte og gunstig pris gjør denne folie til det ideelle valg til mange skiltoppgaver. Oracal 651 er en PVC-folie av god kvalitet med holdbar permanent kleber. Benyttes både innendørs og utendørs, min. holdbarhet utendørs er 5 år, deretter kan den trekke seg litt sammen, den holder evighet innendørs. Oracal 651 er en blank folie med rutete bakside.

59 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

59 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktopplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan være en betydelig omkostning for oss og dere som kunder, dette er grunnen til at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder mottar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt, kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, dersom du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.