Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Oracal 631

Oracal 631 er velegnet til både innendørs og utendørs bruk. Oracal 631 har en matt overflate som gjør at det ikke skjer lysrefleksjoner.
Oracal 631 brukes ofte på ujevne overflater som bakgrunns folie, samt wallsticker folie (vegg dekoreringsfolie). Ved bruk av Oracal 631 som wallsticker folie skal den monteres på en malt vegg med minimum glans 5 maling, ellers kan dens semi-permanente kleber ikke fastgjøres. Da den har en semi-permanent kleber foreskriver produsenten holdbarheten av Oracal 631 opp til 3 år utendørs og evighet innendørs.

49 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

49 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktopplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan være en betydelig omkostning for oss og dere som kunder, dette er grunnen til at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder mottar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt, kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, dersom du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.