Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Standard folie

Skilt-produksjon.no tilbyr et bredt utvalg av folier fra det velkjente Oracal.
Våres produkt sortiment av standard folie henvender seg til både den store produksjon eller hobbybrukeren. Derfor er det alltid mulig for deg å finne en rulle standard folie, som passer til dine behov. Dersom det er å lage wallstickers, dekorere en butikksfasade eller innhylle en bil. Det er kun fantasien, som setter grenser.
På en dataskjerm kommer fargen på skilt folie ikke alltid frem slik det er i virkeligheten. Derfor anbefaler vi alltid, at du bestiller et farve katalog for at få den helt rigtige farve til dit projekt.

Standard folie fra Skilt-produkjon.no er de mest gængse folier som anvendes i skilt bransjen. Standar skilt folie er av en høj kvalitet til en god pris som er lett å arbeide med. Vi garanterer for holdbarheten på alle våre standar folie typer så du kan anvende våres skilt folier med tryghet.

Vi forhandler kun anerkjente mærker som sikrer en ensartet kvalitet mht. overflate, tykkelse, farge nyanse, holdbarhet og klæbeevne. 

Våre skiltfolier kan anvendes ute og innendørs, på de fleste avfettede overflater. F.eks. bil, båd, motorsykkel, fasader, glass vinduer, skiltplater, etc.

Vi gir support på alle folie typer så du alltid er sikret en trygg handel uansett hvilken skilt folie du køber hos oss.

Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss her