Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Oracal 8500

Oracal 8500 translucent transparent langtidsholdbar folie til budskaper og dekoratsjoner på bakfra-belyste glasflater, reklameskilt m.m. Super flott folie til den kreative, da den ikke krever direkte lyskilde for at de flotte farger kommer flott frem. Oracal 8500 translucent gir ingen bleking ved våtmontering. Oracal 8500 translucent er velegnet til fargefront på veiskilt ved montering på hvit refleksfolie. Oracal 8500 translucent intense glans har en holdbarhet i min. 7 år utendørs og evighet innendørs. Med oracal 8500 reduserende overflateglans unngåes uønskede speilreflekser. Oracal 8500 translucent har en permanent kleber og semi-blank overflate.

54 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

54 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.