Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Oracal 638

Oracal 638 er en spesial folie som brukes til wallstickers veggdekorasjoner. Oracal 638 har en semi-permanent kleber som gjør at den er lett avtakelig. Oracal 638 har en matt overflate som gjør at det ikke skjer lysrefleksjoner. Oracal 638 brukes ofte på ujevne overflater som bakgrunns folie. Ved bruk av Oracal 638 som wallsticker folie skal den monteres på en malt vegg med minimum glans 5 maling, ellers kan dens semi-permanente kleber ikke fastgjøres. Da den har en semi-permanent kleber foreskriver produsenten holdbarheten av Oracal 638 opp til 3 år utendørs og evighet innendørs.
Dersom den bestillte farge ikke er på lager eller fjernlager, så forbeholder vi oss rett til å sende en tilsvarende folie, i Oracal 631(prisen vil bli justert).

2 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

2 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.