Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Glassdekorasjons

Matterings folie, som også kaldes etchet glass folie, glassdekorasjonsfolie, sandblåsglass folie, brukes ofte på klart glass som krever avskjærmning for direkte synlighet. Matterings folie har en fordelt balanse mellom gjennomlyselighet og synlighet. Matterings folie brukes til langtidsholdbare vinduesdekorasjoner og total avdekninger av glass eller transperrante acryl plater. Det er en valset folie med permanent kleber. Den er lett å sette opp, og den slipper lett bakpapiret. Vi tilbyr matterings folie i god kvalitet til en attraktiv pris. Matterings folie er velegnet til både utendørs og innendørs oppgaver. Holdbarheten utendørs er min. 5 år og evighet innendørs. Annvendelses område er normalt bygningsglass, men det gir også en flott effekt på bilglass, spesiellt når det er montert solfilm. Ved å utskjære motiv i en farge og legge den over en annen farge, oppnås en flott effekt.
Bemerk at matterings folie, etchet glass folie, glassdekorasjonsfolie og sandblåsglass folie er alle samme type folie, bare nevnt under forskjellige synonymer.

2 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

2 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.