Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Antigraffiti folie

Oracal Oraguard 240 antigraffiti folie kan monteres på skiltfolie og print medier som gir et beskyttende laminering som gjør det letter å fjerne graffiti med en klut. Oracal Oraguard 240 antigraffiti folie kan brukes utendørs og innvendig. Oracal Oraguard 240 antigraffiti folie har en holdbarhet i min. 10 år utendørs og evighet indendørs. Oracal Oraguard 240 er en blank, tynn transparent folie med permanent kleber. Vi anbefaler å bruke våre kald lamineringsmaskin til påføring av Oraguard 240 antigraffiti folie, alternativt kan brukes våt applikering med en bred skraper.

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

1 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produkt skader under forsendelsen, kan ha en betydelig omkostning for oss og dere, som kunder. Dette er grunnen til, at våres produkt leveres i beskyttet emballasje direkte til din adresse. Grunnet variasjoner av pakker fra våres leverandører, kan produktets emballasje som kunder modtar avvike fra de bilder, som vises.

For mere informasjon om våres produkt kan du kontakte oss på mail. Vi er mere enn villige til å hjelpe deg, hvis du har spørsmål eller forslag vedrørende våres produkt. Alt våres support service er gratis.