Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Solfilm for Bygninger

Skilt-produksjon.no tilbyr solfilm til bygninger. Vi forhandler flere merker for å dekke alle dine behov for solfilm til bygninger, blandt annet Daylight og Solar Silver. Det kan bestilles fargekatalog til alle typer.

Våres solfilm har en ripefast hard overflate, som betyr lengere levetid for filmen. Ut over dette garanterer vi for kraftig reduksjon av solens UV stråler.

Solfilm til vinduer er ideelt til steder, der inneklimaet kan ha stor betydning for innlæring og kvalitet av arbeid og produksjon. Solfilm gir en merkbar forbedring, som koster langt mindre enn å bygge til eller lignede. Samtidig tar denne løsninge ikke plass fra dine lokaler.

 

Det er viktig å ikke bruke bygningsfilm på biler.

Alt solfilm skal monteres ved pluss grader ellers kan vi ikke garantere for holdbarheten.

Skilt-produksjon.no tilbyr solfilm til bygninger. Vi forhandler flere mærker for å dække alle dine behov for solfilm til bygninger, heriblandt Daylight og Solar Silver. Det kan rekvireres fargekatalog til alle typer.

Våre solfilm har en ripefasthet hård overflate, som betyr længere levetid for filmen. Ut over dette garanterer vi for kraftig reduksjon av solens UV stråler. Våre solfilm kan brukes på enkelt lags glass samt thermoruder – energiglas.

Solfilm til bygninger anvendes typisk på kontorer, lager, stue vinduer, mm. 

Det er viktig å ikke bruke bygningens solfilm på biler.

Alt solfilm skal monteres ved plus grader ellers kan vi ikke garantere for holdbarheten.

Dersom du skal i gang med å montere solfilm på ditt glass for første gang så kontakt oss gjerne for support og veiledning.

Har du spørgsmål vedr. solfilm til bytninger så kontakt oss