Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Varmepresser

Varmepresser til trykk på tekstil

Vi gir deg muligheten for å finne presis den varmepresser, som dekker ditt tekstil trykk behov best. Uavhengig av om det er til hobby eller stor produksjon så kan vi levere det du har bruk for. Vi tilbyr et stort utvalg av varmepressere til tekstiltrykk til rimlige priser. Vi prioriterer høy stabilitet, høy ergonomi, høy holdbarhet til en rimelig pris fremfor alt. Alle våre varmepressere blir serviceret og testet av erfarne teknikere innen forsendelse.

Varmepresseren er også kjent som transferpresser, da det er samme maskin som brukes til trykkning av transfer merker. Transferpressere - varmepresser er uunnværlig for alle i tekstil bransjen da den gir tekstilene verdiskapelse med unike trykk.

19 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

19 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 


Varmepresseren er konstruert til å implementere et design til tekstiler, som T-shirt, genser, bukser osv. Et transfer merke kan preges med varme i en bestemt tidsperiode for å få overføre merket til stoffet. Ut over tekstiltrykk kan varmepressere også anvendes til designs til krus, tallerkner, puslespill og andre produkter. Ved overførsel til annet enn bomull, polyester og skinn, skal det brukes sublimasjons blekk og sublimasjons forbruks materiale.

Sublimasjons overførsel er et spesial blekk som blir printet på sublimasjons papir som overføres til emnet. Emnet har en spesial overflate som er beregnet til å modta sublimasjons blekk. Overførslen skjer når det dannes en gassart som blir overført ved høy temperatur i lengere tid.

Pga. sublimasjonsblekk er en kraftig blekk type, så skal man holde utskrivningene i gang på printeren, dvs. min. 2 ganger i uken skal alle farger utskrives, og dersom ikke dette skjer så tilstopper dyserne i blekk patronen og man skal kjøpe nytt sublimasjons kitt. Grunnet dette har vi valgt ,kun å selge varmepresserne til sublimasjons trykk.

Varmepresser typer:

Det finnes både de tradisjonelle meget billige varmepressere som er manuellt styrt, samt elektromagnetiske som er semi automatiske og i en litt høyere prisklasse, ut over dette også trykkluft som er fulltautomatisk og for den professionelle bruker som har et stort behov. Den typiske varmepressers utforming er "clamshell" formen der trykkplaten presses ned om emnet med en moment-arm og varmeplaten kan tilpasse seg noe. Ut over dette finnes også svingarm prinsippet, der varmeplaten kan svinge helt til siden og her går varmeplaten direkte ned mot stoffet. Ut over dette kan begge versjoner fåes med rulleplate som der nederste plate kan rulles ut så man lettere kan håndtere stoffet man har trykket på.

Varmepresser tilbehør:

Det viktigste tilbehør til varmepresseren som sikrer et perfekt trykk resultat hver gang, er bruk av en teflon pute under tekstilen samt teflon ark mellom trykkplaten og tekstilen. Teflon puten sørger for et ensartet trykk på hele flaten og utgjevner evt. syninger i stoffet eller knapper, samt gir et motsatt press i forhold til varmeplaten. Teflon arket beskytter varmeplaten mot transfermerket og stoffet så det ikke brennes fast.

Måten du ser om ditt trykk er godt nok, er ved å undersøke om du kan se stoffets fibre på ditt transfermerke.

Det er forskjell på hvilken temperatur og tids behandling de forskellige tekstilfolier skal ha, men denne veiledning sees på pakken eller under våres FAQ side. Ut over dette skal du være oppmerksom på tøyets påvirkning, dersom det f.eks. er meget tynnt stoff som polyester og nylon, kan det letter bli påvirket enn dersom det er en kraftig bomuld.

Har du spørsmål til våres Kundeservice? kan du alltid kontakte oss på mail. eller tlf. +47 21 98 88 88, vi veileder gjerne i hvordan du kommer igang, samt sammensetter en pakkeløsning etter ditt behov. Vi gir gratis support både før og etter kjøpet da det er i våres innteresse at du kommer godt i gang fra start med en Varmepresser fra oss.