Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Skjæreplotter

Våres skjæreplottere gir deg muligheten for å fremstille dine egne skilt, wallstickers, eller utskjæringer i tekstil folie. Enten om det er til hobby bruk, mindre produksjon eller stor produksjon har Skiltproduksjon løsningen til deg. Vi tilbyr et stort utvalg av skjæreplottere til billige priser.

Vi prioriterer stabilitet, ergonomi, kvalitet og holdbarhet til pris frem for alt. Alle våres skjæreplottere er blitt servisert og testet av erfarne teknikkere innen forsendelse.

Har du bruk for ytterligere demonstrasjon av skjæreplotteren, eller bare har bruk for rådgivning, er du velkommen i butikken (Østre Fælledvej 16 9400 Nørresundby) hvor våres personale vil rådgive deg, slik at du får det helt riktig i forhold til dine behov. Dersom du ikke har mulighet for å komme til våres butikk, kan du også ringe på tlf. 70 70 22 25 eller mail oss på salg@skilteproduktion.dk.

17 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

17 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Med en skjæreplotter kan du fremstille dine egne skilt lett, hurtig og billig. Eller du kan skjære i tekstilfolie og fremstille dine egne trykk til bl.a. T-shirts etc. Skjæreplotterne som du finner hos oss er alle CE merket, kvalitets testet, og er alle sammen meget brukervennlig og klar til bruk ved levering. Du innstallerer softwaren på din datamaskin/pc, og deretter tilslutter du skjæreplotteren, og du er nå i stand til å fremstille dine egne skilt.

En folie skiltemaskin plotter, også kjent som skjæreplotter, blir brukt av profesjonelle skilt firmaer til å produsere vær bestandig skilt, plakater, tavler osv. i forskjellige typer selvklebende Folier som har en bakside, som kan brukes så det kun er klisteret tilbake på Folien. Folien kan også brukes til montering på biler, vinduer, båter, motorsykkler osv., dersom overflaten er lakkert og rengjort så henger Folien fast om man følger monterings anvisningen.

De typiske folie størrelser ligger på 63cm og 126cm, det er derfor vi primært forhandler disse størrelser skjæreplottere, da det gjør folie håndteringen meget lettere å ha en skjæreplotter som passer til foliens opptimale mål.

Generellt er hardwaren identisk med en tradisjonell plotter, bortsett fra at blekkpennen er erstattet av en meget skarp plotterkniv som brukes til å utskjære forskjellige former, og plotteren kan justere knivens trykk enten manuelt eller digitalt så designs kan utskjæres enten helt igjennom eller kun det øverste lag. Det er som regel kun det øverste lag som skal utskjæres så man kan fjerne avfallet og bruke det resterende. Dog er det viktigt at man ikke skjære i det bakerste papir lag som folien sitter fast på. Man kan også utskifte knivholderen med en pennholder så man fremdeles kan bruke skjæreplotteren til plotning da det blott er plotterprogrammet, som omsetter tegnings informasjoner (f.eks. fra CAD/CAM og tegneprogrammer) til konturer (skjærebaner) som styrer kniven eller pennens bevegelser. Både plotterkniver og plotterpenner kan lett utskiftes når de er slit.

Folie kniven er som regel utformet som en plotter penn og montert i et roterende kulelager sånn at knivens hode roterer så det vender korrekt i den retning som det skal starte skjæringen i.

Skjæreplotter softwaren kan arbeide sammen med de fleste annerkjente grafiske programmer i filformatene EPS og AI av tidligere versjoner. Tekst utskjæringer er som regel kun i 1 farget utskjæring da dette er meget simpelt, men man kan også legge flere farger opp på hverandre, dersom man skal ha et skilt som er ytterst holdbart. Dog krever det en ekstra håndtering.

Det findes mange forskjellige skjæreplottere på markedet og det kan være vanskelig å vite hvilken modell man skal velge men vi rådgiver gjerne.Har du spørsmål til våres Kundeservice? kan du alltid kontakte oss på mail. eller tlf. +47 21 98 88 88, vi veileder gjerne i hvordan du kommer igang, samt sammensetter en pakkeløsning efter ditt behov. Vi gir gratis support både før og etter kjøpet da det er i våres interesse at du kommer godt i gang med en skjæreplotter fra oss.

Har du behov for en demonstrasjon av produktene er du alltid velkommen til å avtale et besøk hos oss hvor våres teknikere gjerne demonstrerer produkter.