Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Laminering

Laminering til trykk på tekstil

Vi gir deg muligheten for å finne presis den laminering som er mest velegnet til ditt behov, uavhengig av om det er til hobby eller stor produksjon. Vi tilbyr et stort utvalg av Laminering til lave priser. Vi prioriterer høy stabilitet, høy ergonomi og høy holdbarhet til en lav pris, fremfor alt. Alle våre Lamineringer blir serviseret og testet av erfarne teknikere før sendelse.

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

3 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 


Det er ofte vanskelig å montere 61cm og 122cm overføringsfolie, når man kun er en person til å håndtere rullen, derfor anbefaler vi våres laminerings maskiner til montering av overførings folie på skiltfolie. Da lamineringsmaskinen gjør arbeidet enkelt og avlastendet, på den måte oppnår man et bra resultat hver gang.

Frem eller tilbake rulling foregår via. en knapp eller et trykk på fotpedal avhengig av oppsettningen på betjeningspanelet. Maskinen kan fåes til både kald og varm laminering, dog er det kun nødvendig med kaldlaminering til montering av overføringsfolie på skiltfolie.

Har du spørsmål til våres Kundeservice om rullelaminerings maskin kan du alltid kontakte oss på mail. eller tlf. 70 40 00 10. Vi veileder gjerne i, hvordan du kommer igang med en rulle lamineringsmaskin, samt sammensetter en pakkeløsning etter ditt behov. Vi gir gratis support både før og etter kjøpet, da det er i våres interesse, at du kommer godt i gang fra start av med en Laminerings Maskine fra skilt-produksjon.no.