Velkommen hos Skilt-Produksjon.no

Effektiv trykklufts dobbelt lokasjons varmepresser [38*38cm]

Dobbelt lokasjons varmepresseren gir deg muligheten for å forberede et emne, mens et annet trykkes, dette vil være med til å øke produktiviteten av din produksjon.

Varekode: skva1021

Availability: På lager

kr 12 865,00

Beskrivelse

details

Pneumatisk trykkluft varmepresser som gjør det enkelt og behagelig å trykke på trøyer. Du skal bare trykke på en knapp så klarer maskinen nesten resten selv. Den flyttbare varmeplate gjør at man er i stand til å forberede et emne, mens et annet emne trykkes, som er med til å øke produktiviteten.

Varmepresseren er utstyrt med en digital styreenhet, som gjør deg i stand til let å justere tiden og temperaturen for ditt trykk.

Varmepresseren må kobles til kompressoren.Vi anbefaler at man benytter, den anbefalede kompressor (varekode: skva_kompressor) og en teflonpute under stoffet, samt teflonark mellom stoff og varmeplaten.

Spesifikasjoner:

Digital timer & temperaturkontroll

Tidsintervall: 0-999 sek.

Max temp.: 225C

Temperatur nøyaktighet: +/- 0,5C

Power: 1.75KW / 1,8KW. 120V / 220V

 

Effektiv trykklufts dobbelt lokasjons varmepresser kommer fra en ISO 9001: 2000 sertifisert leverandør som sikrer deg at ditt produkt alltid lever opp til de lovmessige som dine krav.

Videre er alle varmepresserne også CE merket eom er enda en garanti til deg, for å sikre at våre produkter lever opp til alle standarder.

Informasjon